10 jaar beroepsvereniging

10jaar_web

10 jaar geleden hebben de militair verpleegkundigen en verzorgenden in hoofden bij elkaar gestoken en uniek voor die tijd een paarse beroepsvereniging opgericht. De afzonderlijke groepen van de Marine, land- en luchtmacht hebben zich toen verenigd in de ‘BNMVV Beroepsvereniging van Nederlandse Miliaire Verpleegkundigen en Verzorgenden’

Op 1 augustus 2006 is de BNMVV gefuseerd met de overkoepelende organisatie Verpleegkunde en Verzorging Nederland en gaat verder als V&VN Militaire Verpleegkunde en Verzorging om zo nog meer slagkracht te verkrijgen.

De beroepsvereniging is in deze tijd gegroeid tot zo’n 350 leden en heeft een vaste plaats in de overleggen met de beleidsmakers op het Geneeskundig domein binnen Defensie.

Om dit feit te vieren wil ik jullie, namens het bestuur uitnodigen voor een jubileum diner op 15 mei aanstaande in het Van de Valk Hotel Hardewijk. We vragen een kleine eigen bijdrage van E 10,- , de rest van de kosten zullen door ons worden gedragen.

Schrijf je snel in want er is maar plek voor 100 collega’s (!!!) en vol is vol, details over het diner zullen op deze pagina bekend worden gesteld