Deelnemers gezocht voor wetenschappelijk onderzoek

Francesca Hooft is als promovenda verbonden aan de Universiteit van Utrecht en aan
het Nederlands Instituut voor Militaire Historie. Zij doet onderzoek naar de inzet van artsen en verpleegkundigen tijdens uitzendingen in de periode 1990-2010. Het betreft zowel militair artsen en verpleegkundigen alsook medici uit relatieziekenhuizen.

In haar onderzoek legt ze de nadruk op de persoonlijke ervaringen van de desbetreffende artsen en verpleegkundigen. Aan bod komen o.m. vragen zoals hoe zij hun uitzending (en de voorbereiding daarop) hebben ervaren, hoe hun werkomgeving en de samenwerking met andere collega’s eruitzag en welke betekenis zij aan de uitzending en hun bijdrage geven. Zij wil deze persoonlijke ervaringen natuurlijk inkaderen in het grotere geheel van de politieke dynamiek en beleidsveranderingen in deze periode na de Koude Oorlog.

Voor dit onderzoek is zij op zoek naar artsen en verpleegkundigen (actief dienend of veteraan) die mee willen werken aan dit onderzoek.

Indien u behoort tot deze doelgroep en uw medewerking wilt verlenen aan dit onderzoek kunt u via onderstaand e-mailadres contact opnemen met Francesca Hooft.

f.b.hooft (at) uu.nl

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *