Mijn V&VN: Wat verandert er

Mijn V&VN voorbeeld special november

Vanaf 1 januari 2015 zal de website van de V&VN veranderen met een nieuwe huisstijl en uitgebreide functionaliteiten. Na inloggen ziet elk lid in een oogopslag zijn lidmaatschappen, registers, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en persoonsgegevens.

Onder Mijn lidmaatschap zien alle leden Basislidmaatschap V&VN staan en daaronder de namen van de afdelingen en platforms waar iemand lid van is. Door te klikken op de naam van de afdeling, komt iemand op het afdelingsportaal. Hier wordt alleen de informatie getoond waar iemand toegang toe heeft.

Onder Mijn registers staan alle kwaliteitsregisters waarin iemand staat ingeschreven. Het persoonlijke portfolio opent meteen door op de link te klikken.

Onder Mijn nieuwsbrieven ziet iemand alle nieuwsbrieven die via het systeem dat V&VN gebruikt om nieuwsbrieven te versturen (DMdelivery) worden verstuurd waarvoor hij is aangemeld.

Onder Mijn gegevens (rechterbalk) staat een samenvatting van persoonsgegevens die bij V&VN bekend zijn. Door op de link te klikken komt iemand bij alle persoonsgegevens, kan hij deze aanpassen en ziet hij ook zijn facturen.

Veel gestelde vragen staan overzichtelijk in de footer, onderaan de pagina.

Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden
Het Kwaliteitsregister V&V krijgt vanaf 1 januari 2015 een nieuwe huisstijl, met een nieuw logo:

kwaliteitsregisterlogo mijn V&VN special november

De website van het Kwaliteitsregister V&V heeft vanaf 1 januari eenzelfde soort menu als www.venvn.nl en de andere websites. Inloggen staat op alle websites op dezelfde plek: rechtsboven Mijn V&VN. Via Mijn V&VN kan iemand direct naar zijn portfolio.
Hier kan iemand al zijn deskundigheidsbevordering bijhouden, zoals dat nu ook het geval is. Dus geaccrediteerde scholingen worden automatisch opgevoerd en overige deskundigheidsbevorderende activiteiten voert iemand zelf op.

Wijzigen van persoonsgegevens of werkgever, kan via Mijn V&VN / Mijn gegevens.

Please follow and like us:
error

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *