Presentatie nieuwe beroepsprofielen

Zet donderdag 8 maart 2012 vast in je agenda. Dan is namelijk de bekendmaking van de resultaten van Verpleegkundigen & Verzorgenden 2020, het project waarmee onze beroepsgroepen zich voorbereiden op de toekomst. De stuurgroep V&V2020 presenteert op die dag samen met V&VN, de nieuwe beroepsprofielen voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

Het wordt een congres, waarin de toekomst van het vak centraal staat. Voor het eerst in de geschiedenis hebben grote aantallen verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten zelf verteld hoe zij die toekomst zien. Zij hebben zélf de regie genomen bij het maken van nieuwe beroepsprofielen. Die worden tijdens het V&V2020-congres in Nieuwegein aangeboden aan minister van VWS Edith Schippers.

Toekomst
In het plenaire ochtendprogramma komen sprekers uit alle zorgsectoren aan het woord over de toekomst. Natuurlijk verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten, maar ook opleiders, managers, andere zorgprofessionals en bestuurders. Maarten Bouwhuis, onder meer presentator van de BNR Klantenshow, is dagvoorzitter. Het middagprogramma biedt een groot aantal vernieuwende workshops.

V&VN organiseert het congres op donderdag 8 maart a.s. samen met het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO). SBO is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V en daarmee het congres ook.

Praat op 8 maart 2012 ook mee over de toekomst van ons vak: aanmelden

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *